Εξομάλυνση οικογενειακών σχέσεων - γονείς και παιδιά (συναριθμολογία για οικογένεια)

Δύο πράγματα πρέπει να παίρνουν τα παιδιά από τους γονείς: ρίζες και φτερά.

Γκαίτε

Η έλευση ενός ή περισσοτέρων παιδιών στην οικογένεια είναι η πραγματοποίηση μίας βαθύτερης επιθυμίας των περισσοτέρων ανθρώπων στην γη.

Μετά όμως αρχίζουν τα ... δύσκολα.

Γιατί;

Διότι το παιδί είναι μία ψυχή που επιλέγει μεν τους γονείς μέσω των οποίων θα ενσαρκωθεί, αλλά αυτή η ψυχή έχει το δικό της λογισμικό, τις δικές της αδυναμίες, τα δικά της εφόδια και πιθανόν τις δικές της καρμικές υποχρεώσεις.

Οι αριθμοί του λογισμικού του παιδιού μπορεί να "συγκρούονται" με τους αριθμούς των λογισμικών των γονέων του και έτσι ξεκινούν οι δυσκολίες.

Αυτό γίνεται πιό δύσκολο αν υπάρχει καρμική σχέση ή και κοινή καρμική υποχρέωση μεταξύ γονέα-παιδιού. Βέβαια υπάρχει βαθύτερο νόημα και βαθύτερος σκοπός που συμβαίνουν όλα αυτά, διότι μέσα από την αλληλεπίδραση και το ξεπέρασμα των δυσκολιών οι ψυχές εξελίσσονται.

Η γνώση βοηθάει πάντα για την εξομάλυνση αυτών των καταστάσεων με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Η συναριθμολογία γονέα-παιδιού μας δίνει ακριβείς και σαφείς απαντήσεις για το πώς μπορεί ο γονέας να διαχειριστεί ακόμα και τις πιό δύσκολες περιπτώσεις ή στην χειρότερη περίπτωση να αποδεχθεί την δυσκολία και να σταματήσει να πιέζει υπερβολικά τα πράγματα.

Ακόμα και αυτή η αποδοχή λειτουργεί θεραπευτικά και λυτρωτικά.

Η προαιώνια και αλάνθαστη γλώσσα των αριθμών δίνει πάντα λύσεις με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για βαθύτερη και ουσιαστικότερη κατανόηση αυτών των πληροφοριών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ το ενδιαφερόμενο άτομο να έχει κάνει πρώτα το δικό του Αριθμολογικό Πορτραίτο, διότι εκεί βρίσκονται οι ΑΙΤΙΕΣ για ό,τι συμβαίνει στην ζωή μας σε οποιονδήποτε τομέα.

  • Εμφανίσεις: 15316

Σοφά λόγια...

Αρχή πολιτείας απάσης νέων τροφά (θεμέλιο κάθε πολιτείας είναι η ανατροφή των νέων)
Πυθαγόρας
Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν (πρέπει να σωπαίνεις ή να λες κάτι καλύτερο απο τη σιωπή)
Πυθαγόρας